Київ опинився у європейському рейтингу міст, де смачно готують

24/11/2019

Українську столицю поставили на рівні з Провансом, Афінами та Ібіцею.

Журналісти британського видання The Independent внесли Київ до рейтингу гастрономічних столиць Європи.

У статті британського видання The Independent йдеться, що столиця України – одна з кращих для гастрономічного європейського туризму.

“Адже українській кухні є чим здивувати”, – пише видання.

Британцям сподобалися: вареники, свинячі вуха, борщ.

Разом із Києвом в Independent рекомендують відвідати:

  • Марсель (Франція): північні африканські закуски, випічка, коржі і риба.
  • Прованс (французький регіон): трюфелі з лісів Венту, оливки з Ньона, полуниця з Карпентри і диня з Кавайоні.
  • Ібіца (Іспанія): кальмари, фарширований собрасад і піна-колада, приготовлену з використанням саморобного кокосового сиропу.
  • Курмайор (гірський курорт в Італії): супи, полента, чорний хліб, ньокки, різотто, сир фонтіна і ковбасні вироби.
  • Альта Бадіа (також італійський гірський курорт): паста і шампанське.
  • Афіни (Греція): гарячий кебаб, загорнутий в пітту і зі спеціями, поданий з капучино з пінкою.
  • Валетту (Мальта): паста, морепродукти, рагу з кролика.

Джерело: socportal.info

No Comments

Залишити відповідь